Ingrediente 7-8 curmale fără sâmburi o mână de nuci 80g migdale ( eu am folosit pulpă rămasă de la laptele de migdale) 2 linguri pudră de roșcova esență de vanilie fulgi de cocos Mod de preparare Curmalele se lasă la înmuiat pentru 30min. Se scurg de apă şi se pun împreună cu celelalte ingrediente in robotul electric. Se mixează toate ingredientele ca să obţinem o compoziţie omogenă apoi, cu palmele umede se formează bombonele mici care se trec prin nuca de cocos sau nucă macinată. Se dau la rece pentru 2-3ore
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.