Blat:
-6oua,
-6linguri zahar,
-6linguri faina,
-vanilie,un varf de sare.
Albusurile se bat spuma cu zaharul si sarea,se adauga pe rand galbenusurile si la final faina amestecata cu praful de
copt.Se pune compozitia intr-o forma dreptunghiulara si se da la cuptor
Sirop:
-compot de ananas
Crema neagra ganache
-400g ciocolata amaruie,
-300ml frisca lichida,
-1 lingurita gelatina
-o mana de nuci pisate in robot
Frisca se aduce la temperatura de fierbere si se opreste focul,se adauga ciocolata sfaramata si se amesteca pana se topeste,se pune lingurita de gelatina dizolvata inainte,apoi se da la frigider 3-4 ore.Eu am facut-o seara si am lasat-o peste noapte la frigider.Apoi se bate cu mixerul pana isi dubleaza
volumul.Se adauga nucile si se amesteca bine.
Asamblare:Se taie blatul in jumatate ,apoi pe lung se insiropeaza si se umple cu
crema.Se da forma de casuta si se orneaza cu frisca si bomboane de ciocolata colorate.
Si gustoasa!!!