Blat: 1 cana apa, 1/2 cana ulei 1 cana zahar 2 cani faina 2 mere rase 5 linguri dulceata de mere migdale 1 plic praf de copt Blat: crema de vanilie vegetala 250ml de lapte de soia
Toate ingredientele pentru blat se amesteca si se pun intr-o tava tapetata cu hartie,se presara migdale pe deasupra si se da la cuptor. Cand este gata se lasa la racit si se taie in trei parti pe lung,care se umplu cu crema de vanilie facuta dupa instructiunile de pe plic. Se la sa la rece 2-3 ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.