Blat: 4 oua 150g zahar 150g faina 150ml lapte 150ml ulei 1 plic praf de copt 1 lingura cacao 200g visine un varf de sare Crema: 400ml lapte 1 plic budinca de vanilie 200 ml frisca lichida 3 linguri zahar esenta de vanilie 1 plic intaritor de frisca Glazura: 100g ciocolata amaruie 100ml frisca lichida Blatul: Ouale,zaharul si sarea se amesteca spuma,se adauga laptele,uleiul mixand foarte bine,se adauga putin cate putin faina amestecata cu praful de copt.Intr-o tava (20×40) tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din compozitie,in cea ramasa se adauga cacaua,iar apoi o punem usor peste cea alba.Adaugam visinele din loc in loc si o dam la cuptor. Crema:se face budinca iar cand s-a racit adaugam frisca batuta impreuna cu intaritorul de frisca si esenta de vanilie. Asezam crema peste blatul racit,iar apoi glazura(frisca se aduce la temperatura de fierbere si adaugam ciocolata,amestecand bine pana se topeste ciocolata) facand cu furculita valurile.Dam prajitura la rece cca. 2-3 ore
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.