150 g de nuca taiata bucatele 250 ml. smantana pentru frisca 400 ml. de lapte integral 2 linguri lichior de ciocolata 2-3 linguri de nutella 1 varf de sare 1 lingura extract de vanilie. 50g picaturi de ciocolata Se bate frișca spuma, se adauga laptele condensat, sarea, si se continua mixarea. Se adauga treptat ciocolata. Punem si lichiorul. La sfarsit adaugam picaturile de ciocolara si miezul de nuca. Amestecam cu o spatula si turnam totul intr-o casoleta. Punem capacul si o dam la congelator aproximativ 8 ore sau peste noapte.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.