Ingrediente: -zahar 350 g -apa 100 ml -unt 100 g -lapte praf 250 g -cacao pudra 40 g cacao neagra Dr.Oetker -arome 1 buc Vanilie, cafea, rom - orice va place -nuci 100 g sau alune, stafide, etc Intr-o cratita se masoara zaharul si apa, se pun la fiert amestecand periodic.Cand se dizolva tot zaharul si incepe sa fiarba compozitia, faceti focul mic si lasati 5 minute - foarte important aici sa nu fierbeti nici mai putin(ciocolata va fi prea moale) nici mai mult(ciocolata va fi prea tare si uscacioasa).Dupa acest timp luati cratita de pe foc, adaugati untul si amestecati pana se dizolva complet.Apoi adaugati laptele praf, amestecati bine cu un tel sa nu fie cocoloase. Si ultima este cacao si aromele. Amestecati bine sa nu fie cocoloase si sa se uniformizeze compozitita.Turnati compozitia intr-o tava cam de 20x20cm, unsa cu putin ulei si acoperita cu folie de plastic alimentara. Deasupra cufundati nucile/alunele/stfaidele - puneti toata treaba asta la frigider pana se intareste bine - vreo 3-4 ore va ajunge.Dupa acest timp rasturnati ciocolata pe un fund sau pe masa cu fundul in sus.O portionati cum va place, as recomanda sa faceti bucati mai mici fiindca este destul de consistenta.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.