Blat: 6 oua 6 linguri zahar 100 ml ulei 4 linguri faina 2 linguri cacao un plic praf de copt
Crema: 200 g unt 500 g branza de vaci 150 g zahar fin sau pudra esenta de vanilie
Glazura: 800 ml suc de portocale 5 linguri zahar 60 g amidon
Blatul. Ouale intregi cu zaharul se mixeaza pana isi dubleaza volumul. Se adauga apoi uleiul, putin cate putin, amestecand cu mixerul. Faina se amesteca cu cacao si praf de copt si se adauga cate putin in amestecul de oua, mixand la viteza mica. Se tapeteaza o tava 20x30 cm cu hartie de copt si se toarna compozitia. Tava se introduce la cuptor, la foc mic, pana blatul este copt . Se lasa apoi la racit. Glazura: puneti zaharul si amidonul intr-o craticioara,turnati sucul de portocale si amestecati continuu .Asezati vasul la foc mic-mediu si lasati la fiert.Dupa ce a dat doua clocote stingeti focul ,lasati la racit si amestecati des pentru ca se va forma o pojghita deasupra. Se lasa la racorit pana este gata crema. Crema: se amesteca untul moale cu zaharul fin, apoi se adauga branza de vaci si vanilie, mixand bine pana crema devine pufoase. Se intinde crema peste blatul rece, apoi se toarna deasupra glazura. Se pune prajitura la rece 2-3 ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.