3 oua 1 cana zahar 1 cana ulei 1 cana faina alba 1 cana malai un pliculet praf de copt 2 plicuri zahar vanilat Un praf de sare coaja de la o lamaie 2 cani lapte batut. Ouale se bat spuna cu praful de sare si zarul si zaharul vanilat. Se adauga uleiul in fir subtire mixand totul foarte bine. Se adauga laptele,iar la sfarsit faina malaiul si praful de copt. Se amesteca foarte bine si se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni 20×30cm) pana trece testul scobitorii. Dupa ce se raceste se pudreaza cu zahar tos.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.