Blat: 4 oua 150ml unt topit si racit 240ml lapte 200g zahar 310g faina un plic praf de copt Crema: 250g frisca licida 200g mascarpone 3-4 linguri zahar pudra opțional portocale sau mandarine tăiate cubulețe Blat: Toate ingredientele lichide, ouale si kivi se pun intr-un blender si se lenduiesc bine. Compozitia obtinuta se pune intr-un castron , adaugam zaharul, faina si praful de copt. Se amesteca totul foarte bine cu o spatula. Compozitia dorita o punem in forma de copt dorita si o dam la cuptor pana trece testul scobitorii. Crema: Se mixează crema mascarpone cu zaharul pudra și apoi se încorporează treptat frișca bătută. Asamblare: Se taie blatul in lunjime si se unge prima foaie cu trei sferturi din crema , se pune deasupra si cealata foaie de blat si se unge cu crema ramasa. Se orneaza cu felii de kivi. Se da la rece 2-3ore
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.