4 galbenusuri 10 linguri zahar 5 linguri faina 3 linguri cacao 800ml apte 1 plic gelatina 50g unt biscuiti sau pișcoturi (cantitatea de biscuiti depinde de tava in care faceti prajitura) Intr-o cratita se pun galbenusurile , zaharul si faina.Amestecam bine apoi turnam in fir subtire laptele amestecand foarte bine. Se pune pe foc si se fierbe pana se ingroasa. Se ia de pe foc se adauga untul , se adauga gelatina topita si se imparte crema in doua parti. Una o lasam alba iar in cealalta punem cacaua. O tava de cozonac se tapeteaza cu folie alimentara, se aseaza un rand de biscuiti, budinca alba, un strat de biscuiti, budinca cu cacao si la final un rand de biscuiti. Se da la rece 2-3 ore, apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa preferinta.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.