Caramel 120g zahar ptr caramelizat 50g unt Blat 4 oua. 125 g zahar 125g faina 2 plicuri zahar vanilat 1 plic praf de copt un varf de sare 50g unt topit 4-5 pere( sau alte fructe) decojite si taiate feliute
Intr-o cratita caramelizam zaharul , adaugam untul si amestecam pana untul se topeste. Turnam caramelul in tava in care coacem prajitura. Tava trebuie sa fie bine unsa cu unt. Așezăm feliile de pere pe tot fundul tăvii. Batem spuma albușurile cu sarea și zaharul, adăugăm gălbenușurile pe rand, untul topit si racit iar la final incorporam faina cernuta si praful de copt. Turnam compozitia peste pere si coacem prajitura pana cand trece testul scobitorii. Cand este gata fierbinte o rasturnam pe un platou. P.S. merge foarte bine servita alături de inghetata de vanilie
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.