400g mucenici 200g nucă 200g zahăr 2 batoane scortisoară esenţă de rom coajă rasă de la o lămâie
Se pun la fiert 3l apă cu cele 2 batoane de scorţișoară și păstaia de vanilie. Când apa începe să fiarbă se adaugă mucenicii și se fierb cca 8min. De iau de pe foc se adaugă zahărul, coaja rasa de lămâie, esenţa de rom și câteva linguri de nucă. Se pune capacul oalei și se lasă acoperită aproximativ o oră pentru ca aromele sa se întrepătrundă.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.