Ingrediente: -1 aluat foietaj (400-450 g) -masline, -ton/ansoa, (o conserva) -2-3 catei usturoi, -ulei de masline -o lingura zeama de lamaie Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei. Intindem un strat potrivit de pasta pe care o obtinem mixand toate ingredientele in robotul de bucatarie pana obtinem o pasta si rulam strans. Lasam o margine de cca 2 cm neacoperita de umplutura ca sa se lipeasca aluatul la copt. Infasuram ruloul astfel obtinut in folie alimentara si dam la congelator pt cca 30 min,pentru a se taia mai bine rulourile.Scoatem aluatul de la congelator si taiem rondele cam de grosimea unui deget . Le punem in tava aragazului pe hartie de copt si le coacem in cuptorul bine incins la foc iute pt cca 15 min.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Pofta mare sa aveti!
Sa va fie de bine!