4 mere (eu am folosit Granny Smith pentru ca sunt ferme si mai acrisoare) 200 g zahar (alb sau brun) 2-3 linguri apa 4 bete de lemn hartie de copt optional: colorant alimentar (eu am folosit 100ml suc de sfecla) Cum procedezi:
1. Merele se spala bine, se sterg si se infige cate un bat de lemn in ele. 2. Zaharul se pune intr-o oala, se toarna apa si se aseaza la foc mic. 3. Se adauga sucul de sfecla ( sau colorantul ) si se lasa oala pe foc scuturand-o din cand in cand. Zaharul se va topi incet, va deveni lichid, va bolborosi insa printre bulbuci vei observa ca lichidul devine trasparent. In momentul acela se ia oala de pe foc. 4. Se dau merele prin aceasta glazura si le asezam pe un platou pe care am asezat hartie de copt. 5.Le putem orna cu nuca pisata,nuca de cocos ,bombonele de ciocolata.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.