Igrediente: 5 ouă 5 linguri zahar 5 linguri ulei 8 linguri faină esență de vanilie un vârf sare 1 plic praf de copt 2-3 linguri cu nutella Pentru glazură: 80g zahăr pudră 4-5 capsuni
Albușurile se bat spumă cu sarea, se adaugă zahărul treptat. După ce am obținut o bezea tare se adaugă pe rând gălbenușurile amestecând bine după fiecare și se toarnă uleiul în fir subțire. Se încorporează făina și praful de copt cernute. Se așează 1/2 din compoziție în tavă ,punem nutela din loc in loc cu o lingurita și acooerim cu restul dd compozitie. Se coace până trece testul scobitorii. Când s-a răcit se toarna deasupra glazura de capsuni ( se amestecă zaharul pudră cu capsunile pisate pâna se obține un sos care curge usor). Se dă la rece pentru cel putin o oră
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.