Ruladă cu crema de mascarpone și glazură de lămâie
Blat: 4 oua 4 linguri zahar 1 lingura ulei 3 linguri faina 1 lingura cacao un varf cutit praf de copt esenta de vanilie Crema: 150g frisca licida 150g mascarpone 3-4 linguri zahar pudra opțional portocale sau mandarine tăiate cubulețe Glazură: 80g zahar pudră 5-6 linguri zeama de lămâie
Blat de rulada:
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza , se adauga galbenusurile frecate cu ulei si esenta de vanilie .Incorporam faina amestecata cacaua si praful de copt, amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.
Turnam compozitia in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu (150 grade cuptor electric) pentru 15-20 de minute, atat cat blatul sa se rumeneasca usor. Scoatem blatul din tava, il lasam sa se racoreasca putin, apoi il rulam cu tot cu hartia de copt. Lasam asa pana se raceste. Desfacem blatul, punem deasupra crema de mascarpone și bucățile de portocala si rulam cat mai strans. Se arneaza cu glazura de lămâie. Crema. Se mixează crema mascarpone cu zaharul pudra și apoi se încorporează treptat frișca bătută. Glazura de lămâie. Se amesteca treptat zahărul cu lămâia
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.