200 gr faina 3 oua 120 gr zahar un varf cutit sare 80 gr unt 250 ml lapte 500 gr cirese
Mod de preparare:
Se curata ciresele de codite si samburi. Am folosit un aparat special pentru scoaterea samburilor, dar merge si cu mana. Faina am amestecat-o cu zahar si sare. Am incorporat apoi pe rand ouale. Am adaugat untul topit si am omogenizat bine. Se incorporeaza apoi incet laptele sa nu faca aluatul cocoloase. Va iesi un aluat cu o consistenta foarte asemanatoare cu a clatitelor. O tava de 30 cm diametru de tarta se unge bine cu unt ,se toarna incet aluatul si apoi se pun ciresele pe toata suprafata ei. Se da la cuptor la 200C pentru 30 minute, pana se rumeneste. Faceti testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca e coapta: infigeti scobitoarea in mijlocul tartei, daca e coapta trebuie sa iasa curata.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.