4 nectarine 2 oua 100 g zahar 300g faina 300ml kefir 60ml ulei de floarea soarelui 1 plic praf copt 1 plic zahar vanilat Putina sare Într-un bol se bat ouăle cu zaharul, zaharul vanilat și sarea pana își dublează volumul. Adăugăm kefirul, uleiul amestecând foarte bine. Se încorporează faina si praful de copt cu o spatula. În compoziția obținută adăugăm nectarinele tăiate cubulețe dar păstrăm câteva felii pentru a le pune deasupra prăjiturii. Punem compoziția intr-o tava de copt și o dam la cuptor la 180°C pana trece testul scobitori. Când este rece se pudrează cu zahar pudra.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.