6 oua 12 linguri de zahar tos 1 lingurita rasa de bicarbonat 10 linguri faina 2 linguri cacao 2 plicuri zahar vaniliat
Albusurile se bat spuma tare, se adauga rand pe rand zaharul si se bat pana se obtine o bezea lucioasa. Apoi se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga bicarbonatul amestecat cu putina faina si cacao. Amestecul obtinut se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt, timp de 25 de minute la foc potrivit. Trebuie copt intr-o tava adanca pentru prajitura, deoarece aceasta prajitura este foarte inalta. Daca vreti sa fie mai ingusta coaceti in tava de la aragaz. Se scoate blatul si se lasa sa se raceasca.
Se prepara crema din:
4 galbenusuri 2 linguri de faina 200 ml lapte rece 200 g unt 100 g zahar pudra Galbenusurile se freaca cu faina, se adauga treptat laptele rece si se pun la fiert pe baie de abur, amestecand mereu pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca amestecand din cand in cand. Untul cu zaharul se freaca spuma si se adauga apoi amestecul de crema putin cate putin, amestecand mereu.
Se prepara glazura:
4 albusuri 200 g zahar 2 plicuri zahar vaniliat Se bat bine pe abur pana se ingroasa si se intaresc si apoi se bat pana se racesc. Blatul se acopera cu crema , apoi se pune glazura si se rade ciocolata. Se lasa la rece cateva ore si apoi se taie.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.