Ingrediente:
Blat:
3oua
3 linguri zahar
2 linguri faina
1 lingura cacao
1/2 plic de praf de copt
un varf de sare
Crema:
un plic de crema de vanilie de la Dr. Oetker,
1 ciocolata amaruie
3-4 banane.
Mod de preparare
Albusurile se bat spuma cu varful de sare si zaharul ,se adauga pe rand cate un galbenus,iar la final faina amestecata cu cacaoa si praful de
copt.se pune compozitia intr-o tava rotunda (diametrul 24cm)tapetata cu hartie de
copt.Se da la cuptor pana trece testul scobitorii.
Dupa ce blatul s-a racit se scobeste cu o lingurita,lasand o marcine de 1cm.si 2cm la baza blatului.(Blatul scos il faramitam si-l punem intr-un castron avem nevoie de el la sfarsit)se aseaza bananele crema facuta dupa instructiunile de pe plic.In crema se amesteca si o ciocolata data pe razatoare sau sfaramata in robot cum am facut eu.Peste crema se pune faramitele de
blat.se da la rece 2-3 ore.
Ce bine arata,este super cremos!