400-500g ciuperci pleurotus 1 morcov 1 pastranac 1 felie dovleac 1 ceapa 3-4 catei de usturoi 300g smantana 1 galbenus 3 linguri ulei otet, sare (dupa gust) 1,5l apa 2 fire patrunjel verde Mod de preparare:
Ciupercile pleurotus se curata si se spala sub jet de apa. Se taie in fasii subtiri si se fierb in apa clocotita cu sare, timp de 15-20 de minute. Acestea se scurg si se pun deoparte. Eu nu am aruncat apa in care au fiert ciupercile ci am folosit-o la fierberea legumelor. Legumele (morcovul, pastarnacul, dovelacul) spalate si tocate se fierb in aceasta apa cu putina sare . Daca mai este nevoie mai adaugam apa. Ceapa se caleste usor in ulei si se adauga in ciorba. Cand legumele sunt fierte compozitia se paseaza cu un blender de mana. Deasupra se adauga fasiile de pleurotus. Cand ciorba da in clocot se pune smantana in care s-a amestecat un galbenus , dar si usturoiul pasat. Se adauga putin otet , dupa gustul fiecaruia.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.