100g ovăz 400g lapte de migdale 4 ouă 1 banana 5-6 curmale fără sâmburi 2 linguri cacao 10g proteina cu gust de ciocolată 10g praf de copt esență de rom 50g nuci Într-un vas punem fulgii de ovăz peste care turnăm laptele fierbinte, amestecăm și lăsăm la odihnit 10 min. Toate celelalte ingrediente, mai puțin nucile, le punem într-un blender și le amestecăm bine. Turnăm compoziția obținută peste ovăz. Punem totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dăm la cuptor la 180•C până trece restul scobitorii. Glazura : 2-3 linguri iaurt grecesc, 1lingurita sirop de agave și 1lingurita de zeamă de lămâie. Se toarnă peste checul călduț.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.