Ingrediente • 1/2 pachet unt • 1 cana zahar fin • 2 oua • 1 lingura coaja portocala razuita • 1/2 cana suc proaspat de portocale • 2 cani faina • 2 lingurite praf de copt • 1 praf de sare
Se cerne faina, praful de copt si sarea. Intr-un alt bol mixam untul cu zaharul pana ce se transforma intr-o spuma. Adaugam ouale pe rand si mixam pana ce se incorporeaza. Turnatm sucul de portocale si coaja de portocala razuita. Adaugam faina putin cate putin in bolul cu spuma de unt. Cand aluatul e omogenizat il turnam in forma de chec, pregatita dinainte cu hartie speciala de copt. Se coace aproximativ 45 de minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.