2 oua intregi,1 galbenus,250g ciocolata neagra,100gunt moale,100g zahar,75g faina,75g nuci,50ml frisca lichida. 1.Amestecati untul cu zaharul pana se obtine o crema.Adaugati cate un ou intreg amestecand dupa fiecare si apoi galbenusul.Adaugati faina si amestecati. 2.Topiti ciocolata la bain-marie,dupa 2-3 min adaugati frisca lichida amestecati bine apoi adaugati compozitia de la punctul 1. 3.Sfaramati nucile in bucati mari si adaugati-le in umplutura. 4.Turnati compozitia intr-o tava(cu latura de 20 cm)tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor 25 min. Se poate orna cu ciocolata topita,nuca de cocos sau zahar pudra
20151025_173417
20151025_173334
20151025_172925
20151025_171852
20151025_173801
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.