Aluatul congelat se lasa sa se dezghete,apoi se taie sub forma dorita si se umple cu gem,branza ,carne(ce doreste fiecare),se baga la cuptor pana se rumenesc Daca se umple cu mere coapte peste prima foaie se pune putin pesmet apoi merele date pe razatoare,scortisoara si cealalta foaie de aluat si se da la cuptor
E prea simplu. Dulceata de caise nu fuge din foaie cand o dai la cuptor? ca ea se face lichida acolo. Aluatul nu se face cleios daca pui doar dulceata pe el? Sau pui dulceata dupa ce le-ai copt?
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.