- 6 albusuri - 1 varf sare -1 lingurita zeama de lamaie - 120g zahar - 120g faina - 1 plic praf de copt - 1 lingurita esenta vanilie - stafide, fulgi de ciocolata, mere taiate cubulete, merisoare ( la alegere, eu am pus mere) - o mana de nuci pisate sau fulgi de migdale - zahar pudra pentru decor
Se bat albusurile cu praful de sare, apoi se adauga zaharul putin cate putin si se mixeaza pana se obtine o bezea foarte tare. Cu o spatula incorporam esenta de vanilie, zeama de lamaie si faina amestecata cu praful de copt ( putin cate putin). Se pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie, se pun deasupra nucile pisate si se da la cuptor pana trece testul scobitorii
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.