o ceasca de cous cous 2 cesti si jumatate de lapte 1 lingura de miere Am încălzit lapte, apoi l-am turnat peste couscous, alături de putina esenţă de vanilie. Am amestecat bine şi apoi l-am lăsat câteva minute să se liniştească. L-am alintat cu scorţişoară, am îndulcit cu puţină miere şi gata! Miroase foarte bine şi e numai bun de servit ca desert sau gustare.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.