Blatul se face ca la pandispan,apoi compozitia obtinutaa se pune intr-o tava in care am pus hartie de copt si se da la cuptor 10-15 min Dupa ce s-a copt, blatul se rastoarna pe o foaie de hartie de copt presarata cu zahar. Se ruleaza si se lasa deoparte. Frisca lichida se pune intr-un bol aflat deasupra unui vas cu apa care clocoteste usor. Cand este aproape de punctul de a fierbe, se adauga ciocolata rupta bucati . Compozitia se lasa sa se racoreasca putin apoi se bate energic cu mixerul, pana cand se omogenizeaza. Se da frigider pentru 2-3 ore..Se bate crema cu mixerul pana cand crema isi dubleaza volumul. Blatul se unge cu trei sferturi din cantitatea de crema ,se taie apoi, pe lung, in 5 fasii si se formeaza un “melc” din fasiile de blat. Se da spirala de ciocolata la frigider pentru minim 1 ora Tortul se acopera cu restul de crema si se orneaza dupa preferinta
Daca vreti sa obtineti un tort in forma de inima asezati pe platou trei "melci" in forma de triunghi, iar cele doua fasii ramase le asezati in jurul melcilor de rulada. Imbracati totul in crema si frisca si dati forma unei inimi.
Tort spirala de ciocolata
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.