La aceasta reteta este nevoie de un blat de rulada,un blat de pandispan(copt intr-o tava dreptunghiulara),compot pentru a insiropa si un plic de crema.
Blatul de rulada:
5 oua,5linguri zahar,3linguri faina,2linguri cacao,2linguri migdale macinate,un plic de praf de copt,putina sare.(daca optati pentru blat alb in loc de cacao se mai adauga doua linguri de faina)
Se bate albusul spuma cu sarea si zaharul,se adauga falbenusul si la final faina amestecata cu cacaoa si migdalele.Totul se aseaza intr-o tava de aragaz in care am pus hartie de copt
Se coace 10-15 min,dupa care se scoate fierbinte pe o alta hartie de copt si se ruleaza si se desface de cateva ori.
Pandispanul se face din 3oua,3linguri zahar,3 linguri faina,un varf de sare ,1/2plic bicarbonat.
Dupa ce s-au racit pandispanul se taie cercur,iar blatul de rulada in 4.
Plicul de crema se face conform instructiunilor de pe pachet
Patru cercuri de pandispan se insiropeaza ,se ung cu crema si se aseaza unul peste
altul.Se infasoara intr-o bucata de rulada,se formeaza si o codita si gata
canita.Se pot orna cu frisca sau ciocolata topita.
Din bucatelele de pandispan ramase am facut si cateva fursecuri