400g faina 250g zahar 4 oua 1 plic praf de copt 1 praf de sare 100g unt moale 8o-100g cacao 1 esenta rom Se mixeaza zaharul cu untul moale,se incorporeaza ouale treptat, unul cate unul se aromeaza cu esenta de rom,faina se amesteca cu praful de copt si sarea si se incorporeaza in compozitia de mai sus. Se acopera castronul cu folie alimentara de plastic si se tine in frigider pentru min 30 min. Incalzim cuptorul al 180 °C,tava o tapetam cu hartie de copt Se ia o jumatate de lingurita de aluat,se formeaza o bila si se tavaleste prin cacao si se aseaza pe tava, aluatul este moale, dar asa trebuie sa fie. Se aseaza fursecurile formate in tava, cu distanta intre ele si se coc pentru 10-11 min, nu mai mult pentru ca se intaresc si nu mai sunt bune
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.