1 cutie ciuperci intregi
2-3 cartofi
2-3 morcovi
100 gr cascaval ras
2 oua
1 jumatate piept pui fiert
1 legatura patrunjel + 1 marar
2-3 fire ceapa verde
maioneza
Cartofii, morcovii, pieptul de pui si oule se fierb.Pieptul de pui se taie bucatele mici si se amesteca cu oul dat prin razatoarea mare.
Cartofii si morcovii se dau si ei prin razatoarea mare si se pun in castronele separate .
Verdeturile se taie marunt.
Intr-o cratita tapetata cu folie alimentara se pun ciupercile si peste se pune verdeata.Peste verdeata se pune stratul de cartofi amestecat cu putina
maioneza.Se preseaza sa fie uniform.
Peste se pune stratul de morcovi tot amestecat cu maioneza apoi cascavalul.
Ultimul strat este cel din pui amestecat cu ou si maioneza.
Se da la rece cel putin 1 h.Inainte de servire se rastoarna pe un platou.