Ingrediente: 600 g cartofi 50 g unt sare,piper 3 oua 200 g cascaval 1piept de pui taiat cubulete 100 g sos de rosii busuioc patrunjel Cartofii se taie cubulete si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, apoi se scurge apa, se adauga untul,condimentele si se paseaza mai grosier. Se pun galbenusurile si 100 g cascaval ras si se amesteca. Albusurile se bat spuma cu un praf de care si se incorporeaza in compozitia de cartofi.
O tava termorezistenta se unge cu unt si se toarna amestecul. Intr-o tigaie se prajeste carnea de pui, se adauga sosul de rosii si coondimentele si se mai lasa 5 minute pe foc. Pe diagonala tavii se fac 2-3 adancituri paralele unde se aseaza puiul si sos de rosii. In spatille ramase se pune restul de cascaval ras.
Tava se introduce in cuptorul preincalzit 45-50 minute sau pana cand se rumeneste.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Felicitari,Gaby!