Ingrediente: 500 ml smântâna pentru friscă 500 ml cafea îndulcită (eu am folosit lapte cu cacao să poată mânca și copii) 400 g pișcoturi 150g zahar pudră 3 linguri cacao pţină sare Într-un bol mixam mascarpone cu zaharul pudră si sarea pana se topeste zaharul. Într-un alt bol mixam frișca pănă se întărește. Se pune din frișcă peste crema mascarpone și amestecăm bine de fiecare dată. Pe un platou punem un inel detașabil si așezam de jur împrejur pișcoturi înmuiate în cafea. Se așeaza pișcoturi și pe fundul platoului.Acoperim pișcoturile cu cremă, apoi așezam un rănd de pișcoturi înmuiate în cafea și adăugăm iar cremă păstrând puţină cremă pentru ornat. Crema rămasă se pune într-un poș și ornăm tortu. Se pudrează cu cacao. Se dă la frigider peste noapte sau cca. 6 ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.