300g piscoturi 5 banane Crema de vanilie: 3 galbenusuri 4 linguri zahar 3 linguri amidon 350ml lapte 1 plic zahar vanilat 3 lingurite esenta de vanilie 125g unt 300ml frisca(100 se pastreaza pentru ornat) Crema de ciocolata: 200ml frisca neindulcita 200g ciocolata( eu am pus neagra)
Se freaca galbenusurile cu zaharul si cel vanilat, se adauga amidonul, laptele, esenta de vanilie si se pune pe fos. Cand se obtine o budinca se ia de pe foc se adauga untul si se lasa la racit. Cand este rece se mixeaza cu 200ml frisca batuta. Asamblare: pe un platou se pune un inel detasabil, se pune un rand de piscoturi inmuiate in putin lapte, jumatate din crema si bananele taiate felii, iar un rand de piscoturi si restul de crema. Deasupra turnam glazura de ciocolata( 200 ml frisca incalzita pana la punctul de fierbere in care adaugam ciocolata).Se orneaza cu restul de frisca ramasa. Se da la frigider cel putin 3 ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.