Intr-o cratita se pun cele 4 linguri de zahar si se caramelizeaza,se intinde si pe peretii vasului si se lasa la racit
Se pune laptele la fiert cu zaharul,se pune grisul in ploaie si se fierbe pana se ingroasa(nu tare),se da la rece,cand este aproape rece se adauga untul,galbenusurile unul cate unul amestecand si la final albusurile batute spuma.Toata compozitia se toarna in cratita cu caramel si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.Dupa ce s-a racit se pune o farfurie pe cratita si se intoarce energic,ptr a scoate budinca pe farfurie.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.