300g dovleac copt 250g faina 120ml lapte 100g unt topit sau ulei 100g zahar 3 oua 1 lingurita scortisoară putina sare 1 plic praf de copt 150g fulgi de ciocolata Intr-un vas se amesteca faina,zaharul,praful de copt, scortisoara si sarea.Intr-un alt vas amestecam laptele,ouale, untul topit foarte bine și dovleacul copt si pasat.Rasturnam totul peste compozitia de faina ,adaugam si fulgii de ciocolata si amestecam totul cu o spatula.Punem compozitia obtinuta intr-o forma de briose si dam la cuptorul incins la 180°timp de 20-25minute.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.