100 ml lapte(ptr varianta de post se pune lapte de soia) 150 ml ulei d floarea soarelui 50 ml ulei masline sare putin mustar cateva picaturi zeama de lamaie obtional un varf de turmeric
Pentru prepararea acestei maioneze avem nevoie de un blender sau un mixer vertical (cel de mana, cu palete nu este recomandat, doarece avem nevoie de viteza mare). Se pune in blender laptele, uleiul si sarea si se mixeaza 3-4 min. la viteza maxima. Cand ridicam capacul blenderului, maioneza noastra este gata! Adica este legata bine, ferma si gata de folosit! Se poate adauga o lingurita de mustar si cateva picaturi de lamaie .Se mai bate cca 1minut apoi este gata de folosit
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.