INGREDIENTE pentru 24 portii (23x33): 3 pachete biscuiti (3x100g), 2 cu vanilie, 1 cu cacao
CREMA DE VANILIE: 2 pachete praf de budinca vanilie(sau ciocolată) 80g zahar 750ml lapte 200g unt moale
GLAZURA: 40ml lapte 30g cacao 120g zahar 150g unt 1 lingurita esenta de vanilie
PREPARARE: Pentru crema se pun la fiert 500ml de lapte cu zaharul, iar praful de budinca se inmoaie in restul de 250ml. Cand laptele de pe foc incepe sa fiarba se adauga laptele cu praful de budinca si se amesteca pana cand lichidul se ingroasa. Budinca se lasa la racit,timp in care mixam untul.Budinca racita se adauga in unt lingura cu lingura mixand foarte bine. Fundul tavii in care montam tortul se acopera cu biscuiti vanilati peste care se intinde crema urmata de un rand de biscuiti cu cacao ,iar crema si la final biscuiti vanilati.Tortul se da la rece pana pregatim glazura. Toate ingredientele se pun pe foc si can au dat in clocot adaugam untul,can s-a ingrosat putin oprim focul si o turnam peste tort.Dam la rece 2-3 ore sa se intareasca glazura
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
trebuie neaparat incercat