Ingrediente: -1 foaie de aluat congelat 500 g mere scortisoara 2 pliculete zahar vanilat 1 plic de budinca de vanilie 400ml lapte 2 oua 4-5 linguri zahar 1 fiola esenta de vanilie
Curatam merele apoi le taiem felii, le calim putin presarand zaharul vanilat si scortisoara.Intr-un alt bol amestecam budinca cu zaharul,ouale ,zaharul vanilat si laptele. Tava de tarta o ungem cu ulei( folositi o tava cu un diametru de 24 cm, maxim 26 cm). Asezam foaia in tava, ridicand-o si pe peretii tavii. Intepam foaia cu o scobitoare apoi asezam merele uniform. Turnam crema si introducem prajitura la cuptor pana se rumeneste.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.