300 g făină 170,00 g zahăr 1 plic praf de copt 2 ouă 100 g unt 600 g brânză de vaci 1 gălbenuș de ou 1 linguriță scorțișoară
Într-un bol se amestecacu făina, 120 g. zahăr, 1 ou, untul la temperatura camerei și praful de copt, până obțineți un aluat fărâmicios. Bolul se acopera cu folie alimentară și se da aluatul la frigider pentru 30 de minute. Punem ¾ din aluat într-o tavă detașabilă (diametrul 24 cm) unsă cu unt și cu ajutorul unei linguri nivelați bine aluatul chiar apasand si pe margine. Într-un bol amestecam brânza de vaci, 1 ou, gălbenușul, 50 g. zahăr și scorțișoara, până se omogenizează compoziția. Se pune umplutura de brânză peste stratul de aluat și se niveleaza. Aluatul rămas se presara deasupra, mărunțindu-l ușor cu mâna. Se da tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180 °C, timp de 40 de minute.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.