Blat: 1ou 100ml ulei de măsline 100g zahăr 250g făină 1plic praf de copt un vârf de sare esență de vanilie Umplutură: 300g gem de smochine Bezea: Albușul de la 2 ouă 2 linguri zahăr 100g nucă macinata Ingredientele pentru blat se amestecă într-un bol până obținem o coca, pe care o întindem într-o tavă tapetată cu hartie(30*20).Punem deasupra gemul de smochine și bezeaua cu nucă.Dam la cuptor la 180C cu încălzire sus și jos până când bezeaua este frumos rumenită. Se lasă la răcit iar apoi se porționează.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.