Bezea: 3 albusuri 250g zagar tos 2 lingurite amidon 1 lingurita otet un vsrf de sare 1 lingurita esenta de vanilie ,Ingrediente crema de vanilie: 400 ml lapte, 3 linguri de amidon, 150 gr zahar, 100 gr unt, 3galbenusuri, esenta de vanilie
Pentru a face bezeaua tare albusul trebuie sa fie batut ceva mai mult timp, pana se dizolva zaharul. Se bat albusurile cu sarea pana se face o spuma, se adauga pe rand cate 1 lingura de zahar, se bate continuu in aceeasi directie dupa fiecare lingura. Se adauga otetul si la urma amidonul, se mai mixeaza cateva minute. Compozitia optinuta se pune intr-un pos si intr-o tava tapetata cu hârtie se fac 6-7 cercuri. Se coc la 100°Ctipt de 45-50min. Prepararea cremei de vanilie
Amidonul se amesteca cu galbenusurile, cu 3 linguri de lapte, putina sare si zaharul. Separat incalzim restul de lapte pana fierbe si apoi il turnam incet peste mixul de amidon, galbenusuri si zahar, amestecand cu grija astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Punem vasul pe foc mic si amestecam pana cand obtinem o crema cu o consistenta semi-solida, se da deoparte si se adauga untul si esenta. Se lasa sa se raceasca. Asamblarea : Pe un platou se aseaza bezelele, crema de vanilie se pune in interiorul lor, apoi fructe de padure sau un sos facut din ele.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.