Blat 2 ouă 5 linguri lapte 5 linguri făină de migdale 4 linguri îndulcitor de ștevia 1 lingură cacao 1 cupă de pudră proteică cu gust de caramel 1 lingură unt de arahide. sare praf de copt Cremă: Iaurt grecesc cu 2%grasime 200g budincă de vanilie proteică 1 lingură îndulcitor de ștevia Pentru ornat Dulceață de afine fără zahăr Blat: Se bat ouăle cu îndulcitorului de ștevia , se adaugă laptele. Peste compoziția obținută se pun toate ingredientele uscate. Compoziția rezultată se pune într-o formă de copt și se dă la cuptor până trece testul scobitorii. După ce blatul s-a răcit se taie în două se unge cu trei sferturi din budincă de vanilie și se aseaza cealaltă jumătate de blat. Budinca rămasă se amestecă cu iaurt și se pune deasupra prăjiturii. Punem peste prăjitură o lingură generoasă de dulceata de afine. Dăm la rece pentru 2-3 ore.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.