Ingrediente: 4 oua 170 gr zahar 350 gr faina 1 cana ulei 1 cana lapte 1 plic praf de copt un varf cutit sare coaja rasa de la o lamaie zeama de la 1/2 lamaie caise Spalam fructele,apoi se taie felii. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat,adaugam apoi treptat galbenusurile, uleiul, laptele, coaja si zeama de lamaie, mixand dupa fiecare. La final incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt. Luam o tava punem hartie de copt si turnam jumatate din compozitie in tava si asezam un rand de caise date prin faina. Turnam cealalta jumatate din compozitie si asezam inca un rand de caise. Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 45 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.