Pentru o tava 23*28cm 6 oua 6lunguri zahar 300 g faina + 2 linguri faina pentru tapetare fructe 150 ml ulei 5 g praf de copt 500-600 g capsuni taiate in jumatati zahar pudra pentru decor
PREPARARE:
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu putina sare la viteza mare pana se umfla si devin o spuma alba, tare. Adaugam zaharul treptat si continuam sa mixam pana spuma este tare, ca pentru bezea. Adaugam galbenusurile unul cate unul mixand dupa fiecare. Turnam uleiul in 2-3 etape si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus, pana il incorporam. Incorporam faina, praful de copt si amestecam pana s-a omogenizat compozitia. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt. Punem capsunile pe toata suprafata prajiturii. Se da tava la cuptor 180°C pentru 35-30min. Cand este rece se pudreaza cu zahar pudra
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.