200ml smantana pentru frisca 200ml lapte 150g faina 150g zahar pudra 5 oua 2 piersici taiate felii 1 lingurita esenta de vanilie Intr-un bol se amesteca foarte bine cu un tel smantana cu ouale, zaharul si esenta de vanilie. Se adauga faina amestecand totul bine si la final se adauga laptele. Se rastoarna totul intr-o tava unsa cu unt si se adauga piersicile pe toata suprafata prajiturii. Se da la cuptorul preincalzit pentru 40min la 180°C. Prajitura se unfla foarte mult la cuptor , dar dupa ce se raceste ea se va lasa. Pofta buna
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Abia astept sa o fac