350g nuca de cocos 200ml lapte condensat 300g ciocolata neagra Într-un bol se amesteca foarte bine laptele condensat cu nuca de cocos. Din compozitie se fac bilute de marimi potrivite si se dau la frugider pentru 30 min. 200g de ciocolata se topesc pe aburi de apa. Se trece fiecare biluta prin ciocolata si se aseaza pe un platou acoperit cu hartie de copt. Se dau la rece pentru 30 min. 100g de ciocolata se topeste se pune intr-un pos si se fac dungulite peste bilutele de ciocolata. Deasupra se presara putina nuca de cocos
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.