Mod de preparare Pentru acest desert cu fructe si orez va trebuie 3 cani de lapte si o cana de orez. Orezul se spala in mai multe ape si se pune la fiert in lapte si 2-3 linguri zahar; se aromatizeaza apoi cu esenta de vanilie. Merele se calesc 3-4 minute in unt, impreuna cu 2-3 linguri zahar si scortisoara. Ouale se bat bine cu mierea apoi cu smantana, pana se obtine o crema uniforma. Se unge un vas cu unt, se toarna mai intai orezul, apoi merele iar la sfarsit crema de ou si smantana. Deasupra se repartizeaza stafide. Se da vasul la cuptor 20-25 minute.
Si totusi, in reteta ai spus ca se pune si dovleacul impreuna cu merele. Pana la urma, nu am inteles, daca se pune ori nu si dovleac si daca da, se pune crud, sau se caleste cu merele?
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.