Blat: 1 cana lapte, 1/2 cana ulei, 3 linguri cacao neagra, 1 cana zahar (eu am pus mai putin), 1 pic amoniac stins in zeama de lamaie, un varf de sare, 100g nuci macinate, 2 cani faina. Crema: 1 plic de budinca de vanilie, 3 linguri zahar ,500ml lapte capsuni Decor: 150g ciocolata topita, capsuni
Pentru blat se amesteca toate ingredientele si se pune toata compozitia int-o forma de tort tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptor pana trece testul scobitorii. Crema se face conform instrucțiunilor de pe plic. Dupa ce blatul s-a racit se taie un capacel, se scobeste cu o lingura in interior. Se aseaza capsunile, si se toarna budinca de vanilie. Punem compozitia de blat deasupra. Ornam cu ciocolata topita si capsuni.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.