6 oua,6 linguri zahar,6 linguri faina,un plic praf de copt,putina sare,mirodenii,1lingura cacao,visine fara samburi. Albusurile se bat spuma cu sarea ,se adauga zaharul putin cate putin,apoi galbenusurile ,mirodeniile si la final faina amestecata cu praful de copt.Din compoziti se opresc trei patru linguri care se amesteca cu cacaoa.Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt,apoi in forma de cerc se toarna compozitia cu cacao ,se pun visinile si se da la cuptor pana trece testul scobitorii.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.